У Києві заборонили користування дитячими та спортивними майданчиками

21.03.2020, 19:46
67151

У Києві запровадили нові обмеження на період карантину – заборонили користуватися дитячими і спортивними майданчиками, а також зобов’язали аптеки та магазини приймати по одному покупцю на 10 кв.м.

Читайте також: В Італії від коронавірусу загинули вже 17 лікарів

Про це йдеться у протоколі засідання Постійної комісії ТЕБ та НС за 21 березня.

“Районним в місті Києві державним адміністраціям, комунальному об’єднанню “Київзеленбуд”, ГУ Національної поліції України у м. Києві забезпечити проведення інформаційної та роз’яснювальної роботи щодо заборони користування дитячими та спортивними майданчиками в парках, скверах та на прибудинкових територіях”, – повідомляється у документі.

Також у цьому протоколі існує низка доручень щодо громадського транспорту, який припинить роботу у Києві від 23 березня. Зазначається, що в кожній одиниці транспорту мають бути не менше двох поліцейських, які перевірятимуть наявність спеціального квитка для проїзду, посвідчення особи та засобів індивідуального захисту.

Комісія запровадила і нові обмеження для аптек і продовольчих магазинів.

“Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), керівникам мережі продуктових магазинів та аптек забезпечити наявність споживачів в торгівельному приміщенні в кількості 1 особа на 10 м2 та забезпечити заходи щодо дотримання санітарних норм”, – йдеться у протоколі засідання комісії.

Також було доручено Департаменту охорони здоров’я КМДА забезпечити “госпітальну базу” на 1000 осіб, а Державній прикордонній службі – повідомити про усіх жителів Києва, які прибули з-за кордону від 10 березня.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com