У Києві засудили афериста, який виманив у 9-річного хлопчика гроші “на порятунок матері”

15.05.2020, 17:10
72485

Солом’янський районний суд м. Києва засудив до 8 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацію майна грабіжника, який виманив у 9-річного хлопчика гроші “на порятунок матері”.

Читайте також: В Україну з Польщі ввезли новий одяг під виглядом гуманітарної допомоги (фото,відео)

Як повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва, судом оголошено обвинувальний вирок раніше судимому 30-річному жителю Київської області, який за схемою “ваш родич в лікарні” ввів в оману хлопчика та заволодів майже 700 тис. гривень, пише УНІАН.

“Зловмисник подзвонив на стаціонарний номер телефону та повідомив малолітньому хлопчику, що його матір потрапила у дорожньо-транспортну пригоду, у зв’язку з чим начебто буде затримана поліцією. Щоб уникнути затримання хлопчик мав зібрати вдома всі заощадження та передати їх чоловіку, який підійде до під’їзду. Зібравши близько 700 тис. грн, хлопчик вийшов на вулицю, де зловмисник вирвав у нього пакет з грошима та втік”, – йдеться у повідомленні.

Вироком Солом’янського районного суду м. Києва обвинуваченого визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 186 Кримінального кодексу України та засуджено до 8 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацію майна.Крім того, судом задоволено цивільний позов потерпілих на суму близько 700 тис. грн. Обвинувачений наразі перебуває під вартою.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com