У Києві жінка розчленувала тіло чоловіка та палила його в лісі (відео)

6.08.2020, 11:53
80590

У Києві жінка намагалась спалити у лісосмузі на Троєщині рештки чоловіка. Пізніше інші рештки тіла знайшли у квартирі у Дніпровському районі. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Читайте також: У Київській області під час чистки каналізації загинули троє людей

5 липня поліцейські під час патрулювання звернули увагу на жінку, яка розвела у лісосмузі багаття та готувалась спалити підозрілі предмети. Поліцейські зупинили її та з’ясували, що вона намагалася спалити кінцівки людського тіла.

Пізніше правоохоронці встановили особу чоловіка та знайшли квартиру, де були його рештки.

“Потерпілий – мешканець Дніпровського району, 1981 року народження. В його квартирі ми знайшли інші частини його ж тіла, поспілкувалися з сусідами і встановили, що він та жінка, яку виявили у лісосмузі, раніше були знайомі. А відтак у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України її затримали”, – йдеться у повідомленні.

33-річна жінка, громадянка іншої держави, яка останні кілька років живе у Києві.

“Слідство відпрацьовує кілька версій, серед яких – із корисливих мотивів, з метою заволодіння житловою площею, на якій потерпілий сам проживав”, – уточнили у поліції.

За цим фактом поліція розпочала досудове розслідування кримінального провадження за частиною першою статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За погодженням із міською прокуратурою слідчі готують повідомлення про підозру та клопотання до суду для обрання затриманій запобіжного заходу. Їй загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com