У Києві журналістів не пустили на захід, де обговорюють законопроєкт “Про медіа” (відео)

28.01.2020, 14:53
61210

Знімальну групу телеканалу ZIK не впустили на обговорення скандального законопроєкту про дезінформацію. Проте телеканалу 1+1 вдалося акредитуватися на цей захід.

Читайте також: Європейські журналісти обурилися новим законом про дезінформацію

Про це під час включення, яке транслювали в ефірі інформаційно-аналітичного проєкту “Чудова четвірка” на телеканалі ZIK, розповіла кореспондентка Єлизавета Будас.

За словами Будас, знімальна група до останнього не знала, де відбуватиметься обговорення.

“Ця пресконференція присвячена обговоренню статей законопроєкту про дезінформацію та його засад. До останнього ми не знали, де саме проводитимуть цей захід. Вся редакція нашого телеканалу намагалася це з’ясувати. До пресслужби Мінкульту додзвонитися ми не могли цілий ранок. Ми подумали, що причиною є те, що вчора в будівлі Мінкульту сталася пожежа і їм немає де провести захід. Проте все виявилося доволі прозаїчно, і цей захід проходить не в будівлі Мінкульту, а в президентській ложі стадіону “Олімпійський”, де ми зараз перебуваємо”, – зазначила кореспондентка.

Як вона зауважила, коли вона намагалася зайти і потрапити на захід, де обговорюватимуть діяльність журналістів, її туди не впустили.

“Також можу сказати, що не лише знімальну групу телеканалу ZIK не пустили на захід. Бачила, як оператор UATV також не міг потрапити на захід, втім, сказав, що журналістку туди пустили, але без камер. Також бачили у списку, що деяким ЗМІ вдалося акредитуватися на цей захід – це був телеканал 1+1”, – констатувала Єлизавета Будас.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com