У Києві знайшли тіло відомого бізнесмена, друзі загиблого відкидають версію суїциду

22.02.2020, 18:22
64179

Відділ комунікації поліції в Київській області підтвердив факт смерті чоловіка в селі Чайки Києво-Святошинського району. На місці трагедії слідчі та оперативники виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням голови.

Читайте також: Цілив у 4-річну дитину, а влучив в око батькові: в Одесі чоловік вчинив стрілянину на зупинці

Про це пише ТСН.

“Повідомлення на спецлінію 102 надійшло від жительки села Чайки про те, що у будинку покінчив життя самогубством чоловік, який приїхав на гостини зі столиці”, – розповіли правоохоронці. Загиблим виявився 56-річний житель Києва, на місці його смерті знайшли пістолет марки Jericho 941 PSL, набої та гільзу.

“За попередніми даними, киянин наклав на себе руки, коли господарі будинку, чоловік з дружиною, були в інших кімнатах у власних справах. Тіло померлого направлено на проведення судово-медичної експертизи”, – звітують у поліції.

З такою версією категорично не погоджується Володимир Костерин – друг загиблого бізнесмена Сергія Старицького. Подію він називає “трагічним інцидентом”, однак переконує, що суїциду не було. “Прошу ЗМІ не поширювати версію про самогубство. Бо це неправда. Інформація надходить від експертів, стріляли з 3-5 метрів”, – стверджує він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com