У Києво-Печерській лаврі зафіксували нові випадки зараження коронавірусом

14.04.2020, 14:53
69539

Серед нових випадків коронавірусу, які вчора були зареєстровані у Києві, два зафіксували у Києво-Печерській лаврі. Наразі там посилили карантинні заходи та встановили патруль. Про це на брифінгу повідомив мер Києва Віталій Кличко, передає кореспондент УНН.

Читайте також: Від 58 до 195 тисяч євро: скільки коштують обладунки намісника Києво-Печерської Лаври

“Зазначу, з випадків, зареєстрованих за минулу добу, 2 – у Києво-Печеррській лаврі. А також летальний випадок, про який я казав – це монах Почаївської лаври, який перебував у Києво-Печерській лаврі та був госпіталізований. Чоловіку було 42 роки”, – сказав Кличко.

За його словами, вчора на території Києво-Печерської лаври посилили карантинні заходи, на території Лаври виставили 4 пости з правоохоронцями. Поліція і Нацгвардія контролюють входи і виходи з території. Потрапити туди можна тільки за спеціальним дозволом.

“Вчора ми направили медичні бригади в Лавру. Медобстеження там пройшли 230 служителів Лаври та 68 студентів духовної семінарії. Серед них виявили хворих. Двох госпіталізували. Один відмовився від госпіталізації”, – додав Кличко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com