У Київській області головний лікар “заробив” 200 тисяч на ремонті “швидкої”

8.04.2019, 16:33
19998

На Київщині головний лікар місцевої лікарні сфальсифікував і видав підробний офіційний документ, заплативши 200 тис. грн за видуманий ремонт карети ″швидкої″. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Читайте також: Сімом працівникам Нацакадемії аграрних наук оголосили підозру у розкраданні 13 га землі під Києвом

″Перебуваючи на вказаній посаді підробив та видав завідомо неправдивий офіційний документ, а також допустив вибуття із власності лікарні автомобіля швидкої допомоги та грошових коштів, виділених на його ремонт. Під час розслідування встановлено, що він дав усну вказівку своїм підлеглим віддати підприємцю автомобіль разом з документами реєстрації, нібито, для проведення діагностики та ремонту. Після цього, вказаним автомобілем незаконно заволоділа інша особа″, – йдеться у повідомленні.

Медик склав акт виконаних робіт про капітальний ремонт автомобіля швидкої допомоги, знаючи про те, що ніхто нічого не ремонтував. В результаті таких дій, авто зникло з лікарні, а підприємство перерахувало лікарю  майже 200 тис. грн.

Слідчими з Києво-Святошинської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно головного лікаря за ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем), ч.1 ст.366 (службове підроблення) та ч.1 ст.357 (заволодіння офіційними документами шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненому з корисливих мотивів та в інших особистих інтересах) КК України.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com