Туалет, душова кабіна та телевізор: у Київському СІЗО з’явилися платні VIP-камери (фото)

8.05.2020, 13:27
71769

Сьогодні, 8 травня, Міністерство юстиції запустило функціонування платних камер з поліпшеними умовами розміщення в українських слідчих ізоляторах. Першими такі камери з’явилися у Київському СІЗО – запрацювали 4 камери: одна 2-місна, одна 3-місна та дві 4-місні.

Читайте також: НКЦПФР попереджає інвесторів щодо ризиків інвестування у проект B2B Jewelery

Про це повідомив міністр юстиції Денис Малюська на своїй сторінці у Facebook, пише Главком.

Він зазначив, що вартість розміщення у Києві залежить від терміну, за який здійснюється оплата: 2 тис. грн за добу, 8 тис. грн за тиждень та 12 тис. грн за місяць.

“Для зручності на наступному тижні забезпечимо можливість оплати онйлан на сайті “Онлайн будинок юстиції”. Отримані кошти СІЗО будуть спрямовувати на підтримання належних умов утримання у безкоштовних камерах та на покриття собівартості утримання камер з поліпшеними умовами”, – повідомив Малюська.

Він спростував чутки, що це VIP-камери. “Це точно не “ВІП-камери”, як видно із фотографій нічого надзвичайного ми не пропонуємо і не забезпечуємо. Ми надаємо можливість користуватися більшою ніж звичайно площею камер, а також базовим обладнанням на кшталт холодильника, телевізора або столового приладдя. Ну і ремонт не сторічної давнини, як це часто трапляється у наших слідчих ізоляторах”, – сказав міністр.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com