У Лондоні відповіли на ініціативу щодо обміну Медведчука на британських полонених

19.04.2022, 18:02
117814

Міністр у справах Північної Ірландії Брендон Льюїс заявив, що у Британії обговорюють лише питання про те, як покарати РФ санкціями, а не допомогти Москві.

Читайте також: Путін вирішив, що битва на Сході України буде фінальною фазою – бригадний генерал США

Про це він заявив в інтерв’ю Sky News.

Льюїс зауважив, що Віктор Медведчук є близьким до Путіна олігархом, тому в Лондоні не мають наміру сприяти його обміну. Навпаки, йдеться про запровадження санкцій проти людей, наближених до російського лідера, і в цьому контексті “дивно думати про те, як можна допомогти Росії”.

“Ми не шукатимемо способів, як допомогти Росії, ми прагнемо фактично переконатися, що режим Путіна не досягнув успіху в цьому огидному вторгненні, і ми продовжуватимемо робити все можливе, щоб допомогти українському народу та президентові і уряду України перемогти Путіна”, – сказав Льюїс.

Коментувати можливість участі Британії у спробі повернути своїх полонених британців додому міністр відмовився, пояснивши, що це є “питанням національної безпеки”.

До слова, раніше російське телебачення показало відеозапис з нібито британськими полоненими Шоном Піннером та Айденом Асліном, яких окупанти взяли в полон у Маріуполі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com