У Луганську “герой Росії” застрелив 18-річну дівчину

30.09.2023, 15:07
147543

В окупованому Луганську застрелили 18-річну дівчину, у вбивстві звинувачують підполковника Ірека Магасумова, який має звання “Героя Росії”.

Читайте також: Скандальне рішення: російських спортсменів офіційно допустили до Паралімпіади-2024

Як пише російський Telegram-канал Mash, інцидент стався ще 11 серпня.

Дві дівчини познайомилися в місцевому барі з окупантами – Павлом Яськевичем і Магасумовим з 74-ї російської ОМСБР, що дислокується в Кузбасі. Під час спілкування дівчата нібито поросили постріляти з пістолета Макарова. У якийсь момент одну з них застрелили.

За даними адвокатів Магасумова, його товариш по службі “випадково спустив курок і вистрілив у дівчину”, коли прибирав зброю. Він втік, а постраждала померла в машині швидкої медичної допомоги. Сам “герой Росії” нібито пішов звідти “за кілька хвилин до інциденту”. У підсумку Яськевич написав явку з повинною, проте затримали все одно Магасумова.

За версією слідства, дівчину застрелив Магасумов, який в той момент був п’яний. Губернатор Кемеровської області Сергій Цивільов написав голові Слідчого комітету РФ лист, в якому заявив, що “герой Росії” “здатний принести неоціненну користь батьківщині” на війні проти України.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com