У Луцьку 15-річна дівчина наковталася пігулок

2.03.2021, 18:15
95099

У Луцьку неповнолітня дівчина намагалася вчинити самогубство.

Читайте також: На Донеччині ще одна школярка отруїлася таблетками

Про це ІА Волинські новини стало відомо із власних джерел.

15-річну дівчину каретою швидкою допомоги було доставлено з місця проживання до лікарні. За попередньою інформацією, лучанка наковталася пігулок. На щастя, лікарям вдалося її врятувати. Наразі життю і здоров’ю дівчини нічого не загрожує.

Інформацію підтвердили у центральній оперативно-диспетчерській службі КЗ «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», зазначивши, що дійсно такий випадок мав місце. До дитячої лікарні вчора, 1 березня, каретою швидкої доставили неповнолітню дівчину, яка наковталася пігулок та мала порізи на одній руці. Дівчині надали усю необхідну медичну допомогу.

Дівчинка наковталася пігулок, серед яких були медичні препарати «Нурофен», «Ворміл» та «Парацетамол». У якій кількості, наразі невідомо.

Для зменшення інтоксикації дитині промили шлунок. Враховуючи задовільний стан, від госпіталізації сім’я і сама постраждала відмовилися.

Окрім інтоксикації медичними препаратами, в юнки виявили різані рани передпліччя.

Інформація про школярів, які отруїлися спазмалітиками, вже не вперше бентежить суспільство: кілька однакових випадків сталося за короткий термін у Київській і Черкаській областях, а також у столиці. За однією з версій поліції, напитися пігулок підлітків підштовхнув челендж у TikTok «Випий 40 таблеток і подивись, що буде». Проте журналісти одного зі всеукраїнських видань спробували знайти такий флешмоб у соціальних мережах, однак жодних подібних відео станом на сьогодні там немає.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com