У Луцьку люди у формі нацгвардійців попереджають заклади про закриття через посилення карантину

2.08.2020, 17:53
80215

У Луцьку місцевим суб’єктам господарювання почали розносити попередження про становлення жорстких карантинних обмежень у зв’язку із введенням так званого “червоного рівня епідемічної небезпеки”. Про це повідомили у Департаменті Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Читайте також: У Центрі здоров’я розповіли про летальність від COVID-19 в Україні

Як зазначається, особи, які вручають вказані попередження, одягнені у форму нацгвардійців та представляються або працівниками міської ради, або працівниками муніципальної варти. Однак, у міській раді не приймали рішення щодо посилення карантину.

“Офіційно заявляємо, що Луцька міська рада не приймала жодних рішень щодо посилення карантинних заходів чи інших обмежень. Жоден працівник департаменту муніципальної варти не має відношення до цього документу та не розносить по суб’єктам господарювання такі або будь-які інші повідомлення”, – наголосили у Департаменті Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Нагадаємо, цього тижня в Україні встановили чотири рівні епідеміологічної небезпеки, Луцьк увійшов до “червоної зони”.

Однак, міська рада відмовилися посилювати карантин та заявила, що епідситуація в Луцьку не відповідає встановленому “червоному” рівню.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com