У Луцьку облаштували унікальну систему “Безпечне місто”: як це працює (відео)

12.11.2020, 21:23
88953

В обласному центрі Волині – у місті Луцьку запрацювала нова програма “безпечне місто”, котра допомагає спостерігати за життям міста.

Читайте також: У Луцьку юнак з синдромом Дауна, який вперше в Україні здобув вищу освіту, провів екскурсію у музеї (фото)

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт.

“Єдиний інформаційний простір системи безпеки, інтегрований в аналітичний комплекс – центр безпеки міста Луцьк, сьогодні презентували у приміщенні Департаменту муніципальної варти.

Це нова технологія збору інформації, яка стає електронним документом.

Луцька програма “Безпечне місто” відрізняється системністю і послідовністю впровадження, з використанням сучасних камер та їх густотою розміщення на одній локації. І це нова концепція системи безпеки у сучасних містах.

Впроваджуючи програму “Безпечне місто” у Луцьку, побудували 48 кілометрів власних, захищених від перехоплення, волоконно-оптичних ліній зв’язку.

Відтак, на усіх в’їздах та виїздах з міста, перших світлофорах, ключових транспортних розв’язках, уже облаштували 259 камер, а 75-ть з них мають функцію розпізнавання державних номерних знаків та облич. Вісімдесят камер відеоспостереження розмістили у Центральному парку імені Лесі Українки”, – зазначає посадовець.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com