У Луцьку терорист звільнив з автобуса перших трьох заручників (відео)

21.07.2020, 20:59
79059

Сьогодні, 21 липня, близько 20:45 луцький терорист Максим Плохой, який тримає від ранку в автобусі заручників, випустив з автобусу перших трьох чоловік. Про це повідомив голова МВС України Арсен Аваков.

Читайте також: Крав хрести та ікони: священник з Рівного впізнав Максима Плохого – терориста з Луцька

Заручників забрав перший заступник голови Національної поліції Євген Коваль. Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко уточнив, що терорист відпустив бабусю, вагітну жінку та дитину.

Только что первый заместитель главы Национальной полиции Евгений Коваль забрал из автобуса первых трёх заложников !Это пожилая женщина, подросток и молодая беременная девушка.Они свободны !

Gepostet von Антон Геращенко am Dienstag, 21. Juli 2020

“Щойно перший заступник глави Національної поліції Євген Коваль домовився з Максимом Кривошем про звільнених перших трьох заручників. Це літня жінка, підліток і молода вагітна дівчина. Вони вільні”, – написав Геращенко.

Нагадаємо, у Луцьку, де терорист взяв у заручники пасажирів автобуса і погрожує зброєю, вибухотехніки уже знешкодили одну гранату, яку викинув зловмисник.

Раніше стало відомо, що особа, яка захопила заручників у Луцьку, сама зателефонувала о 9:25 до поліції та назвалася ім’ям Максим Плохой. Він погрожує підірвати автобус із пасажирами.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com