У Луцьку ухвалили рішення про обмеження роботи громадського транспорту

18.03.2020, 12:11
66797

З 19 березня в Луцьку та прилеглих до міста населених пунктах обмежують роботу громадського транспорту, інформує УНІАН.

Читайте також: “7 кілометр” на карантині

Як повідомила прес-служба міської ради, відповідне рішення сьогодні ухвалив виконавчий комітет. Ця заборона буде діяти до завершення карантину, спричиненого поширенням коронавірусу.

“Транспортний засіб – місце тісного контакту людей. Якщо в автобус чи тролейбус зайде хворий, то є велика загроза захворіти іншим пасажирам. Єдиний ефективний спосіб – залишатися вдома”, – наголосили у міськраді.

Наразі влада організовує процес доїзду до робочих місць медичних працівників та критично важливих структур за кошти міського бюджету. Підприємствам та установам Луцька порадили забезпечити проїзд працівників транспортними засобами у режимі регулярних спеціальних перевезень.

За словами першого заступника мера Григорія Недопада, він зустрічався з представниками профспілки таксистів міста, які запевнили, що не підніматимуть ціни на поїздки, машини дезінфікуватимуть, а водії працюватимуть в засобах захисту.

“Також на базі департаменту соціальної політики створюють групу волонтерів, які будуть допомагати людям старшого віку”, – додали у міськраді.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com