У Луцьку відбувся благодійний ярмарок «Хвиля добра»

17.12.2021, 14:07
107444

У Луцьку діти із синдромом Дауна разом із батьками та волонтерами організували акцію «Хвиля добра», аби допомогти зібрати кошти на лікування для маленького хлопчика – Нікіти Крижного, який потребує придбання дороговартісного препарату. У дитини – спінальна м’язева атрофія (СМА).

Читайте також: «Ми прагнемо, щоб місцеве самоврядування отримало реальну здатність вирішувати питання фінансового характеру», – лідер Волинського «УДАРу» Юрій Гупало

Так, напередодні дня Святого Миколая, 17 грудня, на площі біля «сонячної» кав’ярні-кондитерії «Старе місто» зібралося чимало небайдужих гостей та волонтерів, аби показати, що творити добро можуть усі, а допомога і підтримка у такій справі є надзвичайно важливими.

Цьогоріч до благодійної справи долучилася і команда Волинського «УДАРу».

«Добро може робити кожен. Ми дуже щасливі від того, що змогли долучитися до цієї прекрасної справи, яку організували небайдужі люди – збору коштів. Ці дітки, які сьогодні для нас тут виступали, об’єднують навколо себе усе хороше. В цьому житті вони хочуть зробити не лише для себе щось, але і поділитися частинкою душі з іншими. Вони є прикладом для наслідування. Нехай кав’ярня «Старе місто» процвітає, а добро і надалі в ній твориться», – зазначив лідер Волинського осередку політичної партії «УДАР» Юрій Гупало.

Під час ярмарку продавали картини, хенд-мейд вироби, новорічні іграшки, солодощі, книги тощо. Деякі з творчих виробів були виготовлені у кав’ярні-кондитерії сонячними дітьми.

Давайте творити добро разом!

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com