У Луцьку викрили аферисток, які обманювали та обкрадали чоловіків

22.01.2021, 13:21
93421

Більше 10 фактів: поліцейські затримали двох жінок, які обманювали чоловіків та обкрадали їх.

Читайте також: Чому в Луцьку звільнили заслуженого донора (відео)

Зловмисниць затримали днями в Київській області та привезли до Луцька, інформує Сектор комунікації поліції Волинської області.

Протягом 11-13 січня цього року дві жінки іншої національності скоїли щонайменше 11 крадіжок в обласному центрі.

“У вечірній чи нічний період часу вони перебували біля магазинів, вишукували чоловіків напідпитку, входили до них у довіру та обкрадали. Зловмисниці розпивали з ними алкогольні напої, а потім потерпілі виявляли відсутність мобільних телефонів, банківських карток та грошових коштів і інших цінних речей. Спритниці навіть встигли оформити кілька кредитів на імена деяких чоловіків”, − розповів т.в.о. заступника начальника Луцького райуправління поліції, начальник відділу кримінальної поліції Михайло Євтушик.

Провівши необхідні оперативно-розшукові заходи, поліцейські управління карного розшуку та Луцького районного управління поліції швидко вийшли на слід шахрайок та затримали їх у Київській області.

Нині їм уже оголошені підозри за ч. 2 ст. 185 Кримінального Кодексу України. Такі злодіяння караються арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Слідчі дії тривають.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com