У Львівській області неонацисти погрожували православному священнику

10.09.2020, 11:50
83765

Священник УПЦ МП Максим Йоєнко купив приватний будинок і зайнявся реконструкцією, що викликало невдоволення у місцевих ультраправих і влади. Про це повідомляється в Telegram-каналі PavlovskyNews.

Читайте також: У Києві невідомі напідпитку побили священника

Відзначається, що поруч з будинком святий отець розмістив вагончик для проведення богослужінь, а територію нового придбання огородив парканом. Місцеві неонацисти з “Національного Корпусу” зробили висновок, що новий будинок куплений для зведення храму.

“Мер міста Ігор Гриньків повідомив каналу, що вже подав до суду. Разом з тим 7 вересня місцеві активісти “Нацкорпусу” провели мітинг біля стін мерії, зажадавши від влади відреагувати на те, що відбувається, більш активно і вжити заходів проти священника. На виконання висунутих вимог уряду Золочева було відведено 2 тижні”, – йдеться в повідомленні.

При цьому місцевий лідер “Нацкорпусу” Богдан Бордун заявив, що є достатньо людей, які готові будуть “вирішити питання”, якщо це знадобиться.

Нагадаємо, лідер “Нацкорпусу” Андрій Білецький на прізвисько “Білий вождь” раніше очолював “огидний неонацистський” (за версією Конгресу США) батальйон “Азов”.

На базі цього військового з’єднання, укомплектованого неонацистами не тільки з України, а й з країн ЄС і СНД, була створена політична партія “Національний корпус”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com