У Львівській області поцупили тепловізори, які надали з США

6.02.2019, 23:28
10813

Слідчі місцевого управління Державного бюро розслідувань викрили злочин в одній з військових частин у Львівській області.  На військовому об’єкті розкрадали тепловізори та прилади нічного бачення, які були передані Україні від уряду США, як допомога для ЗСУ. Про це повідомила в прес-служба ДБР.

Читайте також: Прикордонник намагався з’їсти хабар під час затримання на Закарпатті

Інцидент трапився в листопаді 2018 року. Йдеться про зникнення 7 тепловізійних прицілів марки Archer і 8 приладів нічного бачення, загальною вартістю – понад 4,5 млн грн. Ця техніка була виділені Україні урядом США в рамках програми міжнародної технічної допомоги.

У повідомленні йдеться, що крадіжка військового майна сталася через халатне ставлення начальника складу ракетно-артилерійського озброєння до обліку і збереження довіреного майна. Військовому вже повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 425 Кримінального кодексу України.

Підозрюваного взято під варту терміном на 60 діб. В даний час слідчі територіального управління ДБР у Львові здійснюють комплекс слідчих дій, щоб розшукати та повернути викраденого військового майна.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com