У Львові активісти записали креативне відеозвернення до Садового

3.06.2019, 15:15
27593

Громадські активісти продовжують пікетувати Львівську міську рад, вимагаючи відправити Андрія Садового та його заступників у відставку. Відео у соціальних мережах опублікував активіст Іван Спринський.

Читайте також: У Львові побили трьох чиновників під час штурму мерії

В середу, 29 травня, під стінами мерії проти активістів, котрі вимагають відставки міського голови, сталась провокація, до організації якої, ймовірно, причетний мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо з понеділка, 27 травня, більше 15 громадських організації розгорнули перед ЛМР наметове містечко та розпочали безстрокову акцію протесту. Основна вимога – відставка очільника міста. За цей період акцію підтримали вже сотні львів’ян, які щодня звертаються до протестувальників і пишуть скарги на діяльність Садового. Окрім того, учасники акції хочуть почути публічні звіти правоохоронних органів по усіх резонансних справах щодо діяльності посадовців ЛМР. Зокрема – розслідувань по ″Афері століття″, винних у трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі та крадіжці земель у жителів Рясне-Руська під індустріальний парк.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com