У Львові чоловік вистрибнув з вікна лікарні після молитви в капличці

24.03.2020, 13:51
67397

У Львові з вікна лікарні вистрибнув 72-річний чоловік. Від отриманих травм він загинув. Про це повідомили УНН у пресслужбі Львівської міської ради.

Читайте також: На Волині чоловік вистрибнув з вікна багатоповерхівки і помер

“Сьогодні, 24 березня, приблизно о 8:00, з 5-го поверху лікарні швидкої медичної допомоги (вул. Миколайчука, 9) вистрибнув чоловік. Пацієнт зранку захотів піти помолитися до каплички, а потім відчинив вікно і вистрибнув. Від отриманих травм чоловік помер”, – повідомили у міській раді.

“Пацієнт поступив до нас 22 березня ввечері. За цей час його загальний стан покращився. Сьогодні зранку він побажав піти помолитися до каплички, яка є у нас у лікарні. Пішов туди разом з дружиною. Після молитви сказав, що хоче подихати повітрям і підійшов до вікна. Відчинив вікно і вистрибнув. Жінка і медсестра не змогли його затримати. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Чоловіку було 72 роки”, – розповіла медичний директор з лікувальної роботи міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Леся Кобецька.

З її слів, зараз в лікарні працює поліція. “Також ми провели своє розслідування – спілкувалися з усіма працівниками, які були дотичні до його лікування”, – вказала вона.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com