У Львові лікарів змушують йти на зустріч з Порошенком

27.03.2019, 18:30
18312

У Львівському обласному шпиталі інвалідів війни  медиків змушують йти на його власне віче, що відбудеться у четвер, 28 березня, у центрі Львова. Про це кореспондентові ІА ″Вголос″ розповів Іван Диксан, учасник бойових дій і пацієнт шпиталю.

Читайте також: Порошенко назвав свого головного опонента на виборах

″Я був у процедурному кабінеті, коли до кімнати залетіла одна лікарка і сказала, що треба 10 людей на зустріч із президентом 28 березня біля пам’ятника Тараса Шевченка у Львові. Інша медичка відповіла, що після роботи хоче йти додому, на що перша сказала, що її нічого не цікавить, їй мають дати списки, всі мають бути, і це не обговорюється″, – розповів пан Іван.

Також чоловік зазначив, що того ж дня зранку у шпиталь має приїхати представник від Петра Порошенка, який буде агітувати пацієнтів.

″Сказали, що завтра приїжджає якийсь агітатор від Порошенка, він інвалід. Не зрозуміло, чи він був в АТО, чи майданівець, але казали, наче інвалід″,– розповідає чоловікю

Відомо, що 28 березня до Львова має приїхати Петро Порошенко. У центрі міста з цього приводу влаштовують зустріч Президента з виборцями.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (1)

  • Така російська нісенітниця. Зрада!!!Зрада!!! Зрада!!!
    У Львові десятки тисяч за Петра Олексійовича Порошенко гарний президент, найкращій.

  • Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com