У Львові невідомі намагались зірвати благодійний концерт Зеленського та чинити провокації

9.02.2019, 09:51
11124

Учора перед благодійним концертом “Кварталу 95” у Львові невідомі намагались чинити провокації та зірвати виступ кандидата у президенти Володимира Зеленського.

Читайте також: Зеленський показав, хто очолює його штаб

Невідомі намагались зірвати благодійний концерт Володимира Зеленського у місті Лева. Напередодні приїзду Зеленського у Львів з’явилась провокаційні бігборди, а за годину до початку концерту зібралися молоді люди у камуфляжі і спортивної статури, повідомляє ТСН. Себе назвали ветеранами АТО і членами патріотичних організацій. “У час, коли в нас іде війна в країні, ця людина хоче очолити нашу країну, яка знаходиться в стані війни, і бути верховним головнокомандувачем. Тут стоять бійці – запитайте, чи цього вони хочуть”, – переконував голова правління військово-патріотичного вишколу Олег Хільків.

Хто розмістив бігборди і хто організував цей пікет – невідомо. Місцеві ЗМІ пишуть, що людей у камуфляжі зібрав бізнесмен-свободівець Ігор Кривецький, який у регіоні відомий ще й як кримінальний авторитет на прізвисько Пупс. Джерела у правоохоронних органах натякнули місцевим журналістам і на інших організаторів – мовляв, не проти була й президентська адміністрація.

Як повідомлялося, команда керівника студії “Квартал-95” зафіксувала на фото і відео кілька автомобілів із тонованими вікнами, які постійно стежать за пересуванням кандидата в президенти Володимира Зеленського. Це почалося в Одесі, а тривало в інших містах. Пізніше поліція встановила, що за кандидатом у президенти України Володимиром Зеленським стежили співробітники Служби безпеки України.

Мер Львова Андрій Садовий засудив “чорнушників” і пообіцяв покарати тих, хто розмістив ці бігборди.

“Розміщення фейкових чорнушних бігбордів – річ недопустима. У Львові таке вперше за багато років (відповідальність несе рекламодавець і він буде покараний).”

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com