У Львові поліцейський зворушливо освідчився колезі у День святого Валентина (відео)

14.02.2020, 18:16
63250

У Львові поліцейський Олег під час урочистого шикування зробив пропозицію руки і серця коханій−патрульній, з якою вони разом уже вісім років. Дівчина сьогодні, окрім бажаного освідчення, отримала й звання лейтенанта.  Зворушливе відео опублікували на сторінці патрульної поліції Львівської області у Facebook.

Читайте також: Гороскоп на 14 лютого: що чекає на знаки Зодіаку у День закоханих

 Як зазначається, про освідчення патрульна навіть не здогадувалась. Мар’яна Халак разом з колегами урочисто отримала погони лейтенанта. Заспівавши гімн, її знову викликали на середину плацу.

Аж тут її коханий, заступник командира роти третьої батальйону Олег Соловій, тримаючи в руках оберемок троянд та каблучку, зробив дівчині пропозицію руки та серця. Патрульна не стримуючи сліз радощів, відповіла “так”. Колеги-поліцейські аплодували закоханим, вітаючи їх.

“Сьогодні ми стали свідками зародження нової сім’ї. Тепер Олег та Мар’яна оберігатимуть наше місто вже у новому статусі, статусі подружжя. Вітаємо”, − кажуть у поліції.

Читайте також: 14 лютого на День святого Валентина шлюби реєструватимуть до опівночі

У поліції також додали, що новоспечений наречений прийшов служити до поліції ще під час першого набору патрульних у Львові. За три роки до поліції долучилася і його кохана. І ось вони разом вже вісім років.

Увага! Це відео може вас усміхнути!

Патрульна Мар’яна отримала сьогодні не лише звання лейтенанта? Ніхто не знав на початку урочистого шикування з нагоди вручення чергових звань та погонів, що на нього чекає після його завершення. Патрульна Мар’яна Халак разом з 55 колегами урочисто отримала погони лейтенанта. Заспівавши гімн, її знову викликали на середину плацу. Поліцейська не здогадувалася про причину і в одну мить сльози радості. Заступник командира роти 3 батальйону Олег Соловій з квітами та каблучкою зробив їй пропозицію руки та серця. Історія їхнього кохання триває вже 8 років. Олег прийшов у поліцію в першому наборі і Мар’яна його всіляко підтримувала. Через 3 роки дівчина теж стала патрульною. Сьогодні ми стали свідками зародження нової сім’ї. Тепер Олег та Мар’яна оберігатимуть наше місто вже у новому статусі, статусі подружжя. Вітаємо!??

Gepostet von Патрульна поліція Львівської області am Freitag, 14. Februar 2020

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com