У Львові поліція закрила мережу порностудій

11.10.2018, 13:07
4590

У Львові працювала мережа порностудій, діяльність якої 9 жовтня припинили працівники управління по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми та слідчого управління ГУ Нацполіції у Львові.

Зловмисниками, які організували такий бізнес виявилися четверо осіб віком від 22 до 24 років.

Під час обшуків, які проводилися одночасно за шістьма адресами, було вилучено комп’ютерну техніку, веб-камери, мобільні телефони, еротичні гардероби, готівкові кошти та банківські картки, пише “Уніан”.

У двох “офісах” правоохоронці виявили шістьох дівчат, студенток місцевих вишів, які в якості веб-моделей безпосередньо займалися розповсюдженням продукції порнографічного характеру.

“Між організаторами мережі були чітко розподілені функції. Один з них займався організаційними, господарськими та фінансовими питаннями, адмініструванням діяльності студій. Другий – підбирав персонал, консультував дівчат, вів бухгалтерський облік. Ще двоє стежили за справністю обладнання, підшукували кадри в соціальних мережах, вчили розміщувати відеоматеріали на спеціальних сайтах в Інтернеті”, – повідомили в поліції.

Трьох організаторів затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання для них запобіжного заходу. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 301 КК України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com