У Львові помер миротворець і медик Майдану

1.02.2021, 14:23
93939

У Львові пішов із життя лікар Ігор Ільків – заступник генерального директора госпіталю ветеранів війни і репресованих ім. Ю. Липи з питань психологічної реабілітації учасників АТО й ООС.

Читайте також: Перестало битися серце батька Василя Сліпака

Трагічною звісткою про смерть медика поділилися у соцмережах його друзі. Попередньою причиною летального випадку називають проблеми у чоловіка із серцем.

“Вічна пам’ять, медичний полковнику. Пам’ять про тебе і твої добрі справи й допомогу людям завжди буде вічною… Спочивай із Богом”, – написав у Facebook львівський депутат Петро Жукровський.

Відомо, що Ігор Ільків сам був учасником бойових дій, полковником медичної служби, миротворцем у Югославії, Іраку, Кувейті й Лівані, а також лікарем Євромайдану.

Ігор Ільків був медиком Майдану

Крім цього, на сході України чоловік був командиром медичної роти Північного територіального управління Нацгвардії, полковником медслужби першого батальйону оперативного призначення НГУ ім. генерала Кульчицького. Тоді як у мирному житті – також депутатом Львівської обласної ради 7-го скликання.

Ігор Ільків був депутатом Львівської облради

“Висловлюю скорботу з приводу смерті заступника головного лікаря Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи, депутата Львівської обласної ради VII скликання Ігоря Петровича Ільківа. Щирі співчуття родині та близьким”, – прокоментував у Facebook співголова депутатської групи “За майбутнє” у Верховній Раді, львів’янин Тарас Батенко.

Ігор Ільків
Ігор Ільків помер
Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com