У Львові представили нового керівника прокуратури Львівської області

15.10.2019, 15:12
47118

15 жовтня, перший заступник Генерального прокурора Віталій Касько представив колективу прокуратури Львівської області нового керівника Ірину Діденко.  Про це повідомили в прес−службі Генеральної прокуратури України.

Читайте також: На Львівщині зникли безвісти двоє дітей (фото)

“У вівторок, 15 жовтня, перший заступник Генерального прокурора Віталій Касько представив колективу прокуратури Львівської області нового керівника Ірину Діденко”, − йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що для прокуратури пріоритетними напрямками роботи буде боротьба з корупцією на митниці і протидію незаконному обігу контрафактних продуктів − сигарет, алкоголю і т.п., а також ліквідація так званих “податкових ям”, боротьба з наркотрафіком, кіберзлочинністю, протидії торгівлі людьми.

Ірина Діденко подякувала за надану довіру керівництво Генеральної прокуратури і закликала колектив, незважаючи на складні умови, спільно працювати на результат.

За даними ГПУ, Ірина Діденко−старший радник юстиції, вчилася в Одеській національній юридичній академії і працювала в органах прокуратури з 2008 року. З 2014 року − старший прокурор управління Генеральної прокуратури України.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com