У Львові у водія трамваю виявили COVID-19

30.03.2020, 18:48
68063

У Львові результат масового експрес−тестування показав два випадки інфікування COVID−19, один з яких у водійки трамваю. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий у Facebook.

Читайте також: У Вінниці хворий на коронавірус лікар приймав пацієнтів

“Є два випадки позитивних результатів експрес−тестів на коронавірус у Львові. Перший випадок виявлено в пацієнтки 5−ї лікарні (1965 р.н.), яка 25 березня поступила з пневмонією. Всі пацієнти та лікарі, які контактували з нею, зараз обстежуються та ізольовані в приміщенні лікарні. Другий випадок − водійка трамваю (1970 р.н.). В неї жодних симптомів, взяли матеріал для ПЛР−тесту. Жінку відправлять додому для обсервації під контроль сімейного лікаря. Трамвай зняли з маршруту. Тестуємо всіх водіїв”, − написав Садовий.

Мер Львова наголосив на тому, що це результати саме експрес−тестів. Таким чином для остаточного підтвердження діагнозів, аналізи були відправлені на ПЛР−діагностику в лабораторію.

Нагадаємо, експрес−тест на коронавірус голови Запорізької обласної ради Григорія Самардака дав позитивний результат на COVID−19.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com