У Львові в автобусі жінка та чоловік жорстоко побили неповнолітніх (відео)

14.06.2023, 13:31
142182

У п’ятницю, 9 червня, у львівській маршрутці №61, що курсує із Підбірців до Підрясного, двоє пасажирів побили 14-річного хлопця та 17-річну дівчину. Чоловіку та жінці не сподобалося, що підліток їхав з рюкзаком на плечах.

Читайте також: Путін заявив, що українці живуть на “історичній території Росії”, та висунув цинічний ультиматум

Відео бійки на своїй Faсebook-сторінці опублікувала родичка потерпілих дівчат Вікторія Миськів.

За словами жінки, чоловік накинувся із кулаками на 14-річного хлопця. Він почав його душити та бити кулаком у живіт. Небайдужі дівчата, пасажири автобуса, заступилися за підлітка. За що отримали стусанів від іншої пасажирки.

“Жінці не сподобалось що хлопчик мав наплечник на плечах, він стояв далеко від неї, і наплечник був невеличкий і пустий, він не заважав їй і ще відійшов подалі від жінки, але ось цей мужлан, почав душити цього хлопчика 14 років і бив кулаком в живіт, дівчата заступились за цього хлопчину, і через це ще їх побили, в дівчини гематома над оком!” – йдеться у дописі Вікторії.

ZAXID.NET пише, що очевидиця конфлікту Аліна Койчева, яка, власне, знімала відео, розповіла, що того дня їхала в маршрутці зі своєю мамою, 17-річною двоюрідною сестрою та її мамою. Поруч стояв 14-річний Назар з рюкзаком на плечах. Одна з пасажирок заявила, що їй заважає наплічник хлопця. Тоді чоловік, який стояв поруч, почав штовхати підлітка.

“Він його схопив за горло і почав душити. Я на це відреагувала, відразу встала, почала відривати його руки. Він просто взяв рукою за горло підлітка і тримав, довго”, – розповіла Аліна.

Далі жінка, яка і зробила зауваження до хлопця через рюкзак, почала сваритися із дівчиною, бо їй не сподобалося, що вона знімала інцидент на відео. Аліна Койчева розповіла, що жінка спершу била її, а потім напала на її двоюріднк сестру.

Що кажуть у поліції про інцидент 

Батько 14-річного Назара Ростислав Содома розповів, що звернувся в поліцію.

“Він мені показав відео, яке скинули йому дівчата. Я був в шоці. Наступного дня ми зустрілися з дівчатами і вони мені детально розповіли, що сталося. Бо син, мабуть, був в шоковому стані, тож не міг все детально розказати. Ми з дівчатами поїхали в райвідділ. Зараз цим займається поліція” – розповів тато хлопця Ростислав Содома.

За даними поліції, 14-річний хлопець явних тілесних ушкоджень не має, тож наразі вирішується питання правової кваліфікації.  В Аліни Койчевої ушкодження незначні, вона отримала травму брови. У справі фігурує, як свідок.

Правоохоронці встановили, що жінка, яка побила неповнолітню – це 60-річна львів’янка.

За фактом дізнавачі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України. За скоєне 60-річній львів’янці загрожує покарання – штраф (до 850 грн) або громадські чи виправні роботи. Вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру у вчиненні цього кримінального правопорушення.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com