У Львові знайшли мертвою 80-річну жінку – тіло пролежало в квартирі місяць

30.05.2020, 21:47
74058

У Львові на вулиці Листопадній у суботу, 30 травня, у своїй квартирі знайшли мертвою 80-річну жінку. Вона проживала сама, сусіди її не бачили вже місяць, а тому кілька разів зверталися до поліції, аби правоохоронці зламали двері – вони відмовлялися, а сьогодні таки зайшли до квартири, повідомляє ТСН.

Читайте також: У жахливій автотрощі під Києвом, через п’яного водія загинула 16-річна дівчина (фото)

“У нашому будинку в одній із квартир одинока 80-літня мешканка вже місяць не відповідає на дзвінки. Квартира зачинена. Двічі викликали поліцію. Сьогодні виявили, що ключі у двох замках у вхідних дверях. Донька за кордоном. З сусідами не контактувала. Кажуть, що жінка подарувала квартиру церкві. Замкнене коло. Поліція каже, що не має права відчинити квартиру, ЖЕК та інші служби аналогічно. Написали колективну заяву у ЖЕК”, – написав у Facebook три дні тому сусід Роман Андрусяк зі Львова.

Чоловік додав, що адвокат перевірив квартиру – змін у реєстрі нерухомого майна немає, що означає, що квартира не продана і не подарована.

“Жінка вже місяць лежить мертвою у власній трикімнатній квартирі. Сьогодні втретє викликали поліцію. Одна балаканина і писанина. Жодних конкретних дій. Слідчий опитав мешканців, ЖЕК обіцяє письмову відповідь. Сусіди вже скаржаться на трупний запах. Фахівці готові відкрити квартиру за 30 хвилин у присутності поліції. Згоди поліції немає”, – написав Андрусяк у суботу й додав, що ” У справу втрутилася прокуратура Львівської області. О 19:15 поліція і ДСНС відчинили квартиру. Жінка мертва. Були увімкненими дві газові комфорки. Дякую працівникам Сихівського райвідділу поліції та ДСНС за чіткі, злагоджені та ефективні дії”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com