У Маріуполі попрощалися з парамедиком, який врятував понад 400 життів (фото)

10.02.2020, 22:14
62718

Парамедика Ігоря Надолько з позивним Фаш поховали на алеї Героїв на Маріупольському кладовищі. Про це в Facebook повідомила парамедик Юлія Паєвська.

Читайте також: Бойовики на Сході 12 разів обстріляли позиції ООС, загинув один український військовий

“Це був важкий день, Фаш. Могильники з важкістю чіпляли мерзлу землю Приазов’я, і вона з глухим звуком падала на кришку твого гробу, брат. Ти б, звичайно, негайно відмочив якийсь жарт з цього приводу, але мені було не до жартів, коли я дивилася на тонку фігурку твого сина, зовсім замерзлого на крижаному вітрі, але він тримався гідно. Він молодець. Він весь у тебе”, – написала Паєвська.

За її даними, Ігор Надолько служив з самого початку АТО. Спочатку він був у 129 ОБр, потім служив у 131 ОБр, потім перейшов у 28 бригаду окремого мотопіхотного батальйону, де прослужив до квітня 2017 року.

За роки служби чотири рази був контужений. Останні два роки Надолько був добровольцем-парамедиком у складі “Ангелів Тайри”, а також волонтером у “Самообороні Маріуполя”, інструктором тактичної медицини. За словами його колеги, за два роки служби парамедиком в “Ангелах” Надолько надав першу допомогу і повернув до життя понад 400 осіб, цивільних і військових.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com