У Маріуполі пройде антитерористична операція СБУ

11.03.2019, 21:10
15845

У Маріуполі з 13 по 14 березня відбудеться спецоперація СБУ з протидії терористичним і диверсійних загрозам в місті. Про це повідомляє прес-служба штабу операції Об’єднаних сил в Facebook.

Читайте також: Порошенку пропонують перейменувати Донецьку область в Маріупольську

″Командування об’єднаних сил закликає жителів міста не залишати без необхідності свої будинки, дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухово-небезпечними речовинами тощо. У разі необхідності пересування в інші райони міста, щоб уникнути непорозумінь, просимо обов’язково мати при собі документи , що засвідчують особу (паспорт, посвідчення водія, довідка про навчання та інше) ″, – повідомляє прес-центр штабу ООС.

В повідомленні йдеться, що всі дії відбуватимуться в рамках чинного законодавства і санкціоновані командувачем об’єднаних сил генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим.

″Ситуація з антитерористичної загрозою знаходиться під контролем. У разі отримання інформації про причетність невідомих осіб до ДРГ або терористичним підрозділам бойовиків, негайно повідомляйте за адресою чергових служб: 2 управління ГУ СБУ в Донецькій і Луганській областях, тел: 0629-52- 53-94; ГУ НПУ в Донецькій області, тел: 102, 0629-51-98-01. Просимо не панікувати і дотримуватися вимог особистої безпеки ″, – закликали в прес-центрі штабу ООС.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com