У Маріуполі відбувся перший в Україні фестиваль “Жінки за мир та безпеку” (фото)

22.09.2019, 15:12
43175

21 вересня, у Маріуполі відбувся перший в Україні фестиваль“Жінки за мир та безпеку”.  Учасниками фестивалю були  успішні жінки, які працюють  у поліції. Конкурс проводиться за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру.  Про це йдеться на сайті Національної поліції.

Читайте також: Національна поліція України розпочинає підготовку операторів безпілотників

у конкурсі взяли участь 19 жінок−поліцейських зі всієї Донеччини, які завоювали симпатії жителів своїх міст та пройшли до фіналу конкурсу. Серед них − керівниці великих підрозділів, чемпіонки з силових видів спорту та стрільби, турботливі дружини та матусі.

Учасників та учасниць фестивалю вітали начальниця департаменту кадрового забезпечення Національної поліції України пані генерал поліції третього рангу Оксана Хоменко, начальник поліції Донецької області Микола Семенишин, представник програми ООН із відновлення та розбудови миру Максим Кицюк, ректор ДЮІ МВС України Віктор Бесчастний, представники Консультативної місії ЄС, місцевої влади, громадських організацій, міжнародні партнери.

Переможницею конкурсу стала начальниця відділу ювенальної превенції поліції Донецької області Катерина Шнейдер, друге місце посіла спецпризначенка, а у минулому розвідниця з позивним “Світлячок”. Трійку лідерів замкнула оперуповноважена управління стратегічних розслідувань Валерія Подорожко.

Під час свята діти та дорослі познайомилися з поліціянтками −учасницями конкурсу на кращу історію успіху жінки у поліції, взяли учать в активностях та отримали стильні подарунки. А дівчата−поліцейські довели −вони вміють захистити громадян на рівні з чоловіками.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com