У Мексиці мафія жорстоко вбила мігранта з Гватемали

12.07.2019, 16:51
32841

Влада Мексики у штаті Морелос знайшла на узбіччі дороги напівживого 10-річного хлопчика поруч з тілом його батька. Місцева мафія перерізала їм горло і викинула помирати. Про це повідомляє ″CNN″.

Читайте також: Папа Франциск пожертвував $500,000 на допомогу мексиканським мігрантам

Батько з сином були мігрантами з Гватемали і прямували в США через Мексику. Вони заплатили контрабандисту, але той кинув їх на півдорозі. Потім їх викрала мексиканська мафія, яка вимагала у їх рідних викуп у розмірі 12 тисяч доларів. Їхня сім’я змогла зібрати лише 8 тисяч, але відправивши гроші, вони так і не отримали звісток про долю своїх близьких.

Через кілька днів, 6 липня, 10-річний Крістіан і його 37-річний батько Руді були знайдені владою на узбіччі дороги. В обох було перерізане горло. Батько хлопчика був уже мертвий, але дитина дивом дихала, незважаючи на глибокий поріз на горлі довжиною 7 сантиметрів.

Хлопчика оперативно доставили в лікарню, де в терміновому порядку прооперували. Тепер він знаходиться в стабільному стані і йде на поправку. Фотографії хлопчика і його батька розлетілися світовими ЗМІ.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com