У Мелітополі автомобіль збив двох пішоходів, один із них загинув

2.07.2020, 17:31
77180

У Мелітополі автомобіль на швидкості збив двох пішоходів на перехресті вулиць Ломоносова та Гризодубової. В результаті ДТП один з них загинув на місці події, а другий – 2000 року народження – був госпіталізований з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості.

Читайте також: “Кричала і кидалася на персонал”: у Миколаєві мати не дозволяла госпіталізацію дочки з коронавірусом

За фактом події правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Про це 2 липня передали у відділі комунікації поліції Запорізької області.

Водієм автомобіля “Chevrolet Niva” виявився місцевий мешканець 1985 року народження. Його затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу.

Як з’ясували співробітники слідчо-оперативної групи відділу поліції, авто здійснило наїзд на чоловіків, які перетинали проїжджу частину дороги по регульованому пішохідному переходу на червоний сигнал світлофора. При цьому водій не вжив жодних дій для уникнення зіткнення.

За даним фактом порушено кримінальне виробництво за ознаками ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу. Авто було вилучено. Розпочато досудове розслідування.

У поліції звернулися до можливих свідків жахливої ДТП, які мають відеозаписи, що стосуються цієї пригоди – правоохоронці просять звертатися за телефонами: (095) 687-57-67, (098) 987-94-44 або 102.

Водночас у місцевому пабліку опублікували відео моменту наїзду авто на пішоходів. Ролик можна подивитися за цим посиланням.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com