“У мене є незакінчені справи”: опублікували останнє інтерв`ю Дмитра Тимчука

19.06.2019, 19:13
29829

Кореспондент видання ″Главком″ записав останню розмову з Дмитром Тимчуком на умовах офрекордз під час підготовки матеріалу ″Рятуйся, хто може! Як ″Народний фронт″ іде на вибори″. ″Главком″ публікує ті фрагменти розмови, які не містять занадто особистої інформації. Депутат говорить про свої плани, ділиться роздумами про необхідні зміни у владі та країні.

Читайте також: Президент Зеленський відреагував на смерть нардепа Тимчука

У кінці травня Тимчук говорив, що не збирається балотуватися на окрузі, водночас не був упевнений, чи потрапить до парламенту за списками.

″На мажоритарку точно не піду. Є пропозиція йти за списком, але це поки попередньо″, – зазначив нардеп.

″Я не хочу обиратися у Раду лише заради того, щоб у мене був мандат. У мене є незакінчені справи, які я вважаю важливими. Я хочу брати участь у створенні нового комітету з розвідки і з радістю б став його членом, оскільки займався цією темою. Закон про розвідку навіть на розгляд у нас не винесений, хоча він обговорювався і з воєнними аташе країн НАТО, і із західними експертами, я був присутнім при цьому, знаю їхню позицію. Цей законопроєкт потрібен, його потрібно допрацьовувати, потрібно скоординувати роботу спецслужб. Ми у групі «Інформаційний спротив» бачимо і розуміємо цю проблему, бо контактуємо з усіма спецслужбами України″, – зазначив він.

За словами Тимчука, другий важливий напрям – це реформування СБУ: ″Ви знаєте, що Захід на це звертає велику увагу. Якщо я піду у Раду, то лише під гарантії, що я буду займатися своєю тематикою, а не лізти в якісь кулуарні міжпартійні інтриги. Усі ці роки я не займався цим у Раді″, – підкреслив він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com