У мережі опублікували докази торгівлі Порошенка з Росією під час воєнного стану

27.02.2019, 20:33
14099

Копії митних накладних, що доводять факти торгівлі  ТОВ “Пісковській завод скловиробів”, Київська область, Україна з ВАТ “Кавдоломіт”, Владикавказ, Росія під час воєнного стану в Україні. Про це повідомив політик Андрій Сенченко на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: Чим запам’ятався Петро Порошенко як народний депутат

У повідомленні йдеться про те, що Порошенко не тільки заробляв на військових закупівлях, але й весь час торгував з державою-агресором.

“На всіх телеканалах платні холуї Банкової намагаються забалакати корупційний скандал зі зброєю, в якому замішаний Порошенко, його партнери та його особисті підприємства. Всі п’ять років війни діяльність Президента України Петра Порошенка носила системний злочинний характер. Він не тільки наживався на армійських поставках, а й безперервно торгував з державою-агресором”,- йдеться у дописі.

Політик також опублікував фото митних документів.

“Копії митних накладних, датованих 3 і 4 грудня 2018 року, підтверджуються факти торгівлі ТОВ “Пісковській завод скловиробів”, Київська область, Україна з ВАТ “Кавдоломіт”, Владикавказ, Росія. ТОВ “Пісковській завод скловиробів” належить особисто Петру Порошенко і записано в його декларації. Але і це ще не все – дати, що зафіксовані в митних документах (3 і 4 грудня 2018 року), припадають в акурат на розпал “воєнного стану”, об’явленого Порошенко 26 листопада 2018 року. Це зайвий раз підтверджує, що реєстрація його особистого панамського офшору під час Іловайської трагедії випадковістю не була”,– резюмує автор.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com