У Мережі опублікували розмову “слуги народу” Юзіка з поліцією Кривого Рогу (аудіо)

18.11.2019, 21:48
52860

Нардеп Антон Поляков опублікував аудіозапис розмови свого колеги з фракції Слуга народу Юрія Карявченкова, яку він провів у Кривому Розі з представниками місцевої поліції. Запис опубликовано в Telegram Полякова в понеділок, 18 листопада.

Читайте також: Юзік від “Слуги народу” продавав квитки на “Квартал” у Раді (фото)

″Ось мені і прислали фрагмент розмови “наших” доблесних слуг Богдана з керівником місцевої поліції Кривого Рогу. Буду піднімати ці питання перед президентом і правоохоронними органами. Вважаю, потрібно розібратися в тому, хто взагалі їх уповноважив проводити такі “переговори”. Робимо ставки, як швидко їх виключать із фракції, якщо, звичайно, виключать″, – написав Поляков.

На записі нардеп від “слуг народу” представився сам і представив свою команду.

″Я хочу представити всіх, я Юрій Корявченков, я представник Зеленського в Кривому Розі і ми проводили вибори, перший тур і другий тур, парламентські. Це Юра Кисіль, він списковик, а я по 33 округу – це два райони, центрально-міський і металургійний. Володимир Захарченко, мажоритарник по 31 округу – це північний район. Слава Медяник, це Дніпропетровськ – це 27 округ. Він у Дніпропетровську, просто приїхав познайомитися і підтримати, напевно, і Володимира, і вас. Він в комітеті правоохоронних органів, Вова теж” , – йдеться в аудіозапису.

На аудіо чутно, що чоловік відзначив, що хоче говорити щодо роботи.

Сам Поляков зазначив, що очікує реакцію голови фракції Слуга народу Давида Арахамії і першого заступника фракції Олександра Корнієнка на аудіозапис.

″На п’ятничній фракції Слуга народу Арахамія з Корнієнком дали слово, що в разі появи цього запису депутатів, які ведуть ці “переговори”, виключать з фракції. Я розумію, що ні в кого вже немає довіри до цих товаришів, але подивимося, як вони дотримають своє слово–,  написав Поляков.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com