У мережі показали дороги до і після “Великого будівництва” (фото)

7.12.2020, 15:33
90990

У 2020 році по програмі “Велике будівництво” в Україні було відновлено і побудовано рекордну кількість кілометрів доріг державного значення – понад 4000. Наскільки змінилися українські дороги після ремонту, можна побачити на сторінці Юрія Голика Facebook.

Читайте також: Велике будівництво Зеленського: на Закарпатті заступник голови обласної ради попався на хабарі в півмільйона (фото)

“Було – Стало. Наочно про фізичне втілення “Великого будівництва” на дорогах Укравтодору”, – пише Голик і публікує фоторепортаж про деякі реалізованих об’єктах.Велика різниця: у мережі показали дороги до і після "Великого будівництва"Велика різниця: у мережі показали дороги до і після "Великого будівництва"Велика різниця: у мережі показали дороги до і після "Великого будівництва"

Він нагадує також, що торік було відремонтовано всього 846 кілометрів, включаючи трасу Запоріжжя – Маріуполь. На ремонт цієї траси новий склад “Укравтодору” поставив рекорд швидкості відновлення доріг, відремонтувавши 130 км за 68 днів. Для порівняння: попередні 70 км ремонтувалися протягом трьох років.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com