У Мережі спалахнув скандал через еротичний ролик, який знімали у львівському Палаці Потоцьких (відео 18+)

13.11.2019, 17:49
51996

У Мережі виникнув справжній скандал через  відверте відео з моделлю на столі, яке зняли у Палаці Потоцьких у Львові. Відповідне відео опублікували у соцмережі.

Читайте також: У Львові футбольні фанати влаштували масове побоїще (відео)

″Випили вино біля палацу Потоцьких у Львові, потроху вивітрився шашличний дим із музейних залів, витратили “зароблені” гроші, і, потягнуло на нові заробляння бабла. Воно ж для культуролога не пахне. Це відео за декілька днів в Інстаграмі переглянуло майже 110 000 глядачів. Цікаво, чи за ці пару днів, було стільки відвідувачів у музеї? Пригадав, що вже був червоний ліхтар у Підгорецькому замку, вже час вішати і у палаці Потоцьких? Кастинг буде проводити гендир навозняк?″, – йдеться у дописі до відео на сторінці Сергія Грудня.

Відомо, що керівником Львівської галереї мистецтв є Тарас Возняк.

Користувачі в Мережі досить негативно відреагували на відео: ″Музика гівно, і панчохи″; ″Рожевий крілик в музеї″; ″Бож- боже, голі сідниці серед експозицій″.

А колишня директорка Львівської національної галереї мистецтв Лариса Возницька написала: ″Це дійсно там, і стіл Блакитного залу. Навіть скатертину не змінили. У цьому випадку можу сказати страшну для мене фразу:  ″Добре, що батько не дожив до цього бруду″.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com