У мережі з’явилося провокаційне відео із анексією Буковини, Матіос збирає силовиків (відео)

2.06.2019, 20:17
27504

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос скликає нараду з керівництвом МЗС, Генштабу, ГУР МОУ та СБУ з приводу провокаційного відео на якому Румунія анексує українську частину Буковини після початку широкомасштабної війни Росії проти України.

Читайте також: У мережі активісти обурюються через статки головного військового прокурора Анатолія Матіоса

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

“Інформую – буквально завтра особисто внесу до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про підготовку (зрозумілими, але процесуально не встановленими особами) до скоєння особливо тяжких злочинів, які посягають на територіальну цілісність української держави. У зв’язку з викладеними в статті доводами у вівторок проведу нараду з керівництвом МЗС, Генерального штабу та ГУР МОУ, Служби зовнішньої розвідки, а також виконувачем обов’язків голови СБУ. Всі отримають законні доручення в межах кримінального провадження. Українська Держава (нехай для когось начебто і слабка) – Є! Ми будемо за неї боротися”, – написав Матіос.

Семихвилинне аматорське відео під назвою “Румуно-українська війна 2022” було залито на YouTube 26 травня. Сьогодні воно вже зібрало 3300 переглядів користувачів. У ньому показано, як у 2022 році Румунія може, з метою захисту своїх громадян, гібридно окупувати Чернівецьку область і частину Одеської області. Каталізатором для таких дій може стати активізація бойових дій на Сході України, аж до повномасштабного наступу російських окупаційних сил

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com