У Мінʼюсті вирішили покращити умови життя ув’язнених у СІЗО

29.09.2020, 11:09
85349

Міністерство юстиції змінило правила внутрішнього розпорядку в слідчих ізоляторах, зокрема, що  стосуються переліку продуктів у посилках ув’язнених та користування технікою.

Читайте також: “Довелося зняти речі, бо вони кипіли”: очевидці трагедії розповіли, як рятували двох курсантів з АН-26

Як інформує Главком, про це повідомляє пресслужба відомства.

Зазначається, що у СІЗО дозволять користуватись холодильниками із загальним об’ємом до 280 літрів, а в установах виконання покарань — мультиварками.

Також Мін’юст переглянув перелік продуктів, предметів першої необхідності та речей, які ув’язнені та засуджені можуть отримувати в посилках, купувати у крамницях слідчих ізоляторів та зберігати при собі, хоча що саме змінюється, не називають.

“У прогулянкових двориках радять встановити столи для настільного тенісу, вело-, кардіо- та силові тренажери. Для неповнолітніх у прогулянкових двориках рекомендують додатково обладнувати майданчики для гри у мініфутбол, баскетбол, волейбол тощо”, – йдеться у повідомленні.

Також медикам, які приходять до затриманих чи увʼязнених фіксувати побої та тілесні ушкодження, дозволили проносити із собою відеореєстратори, а адвокатам — ноутбуки та планшети з клавіатурою.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com