У Міноборони лишився один контракт з компаніями Гринкевича, його ретельно перевірять

10.01.2024, 11:29
152660

Міністерство оборони має лише один контракт з компаніями, афілійованими з родиною львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича.

Читайте також: У Путіна намагаються позбутися найвпливовішого російського генерала

Про це повідомив заступник міністра оборони України полковник Віталій Половенко у Facebook.

“Щойно вийшов з робочої наради Міноборони щодо розірвання контрактів з фірмами, афілійованими з родиною Гринкевичів. У МОУ залишився тільки один контракт з такою компанією. Він діє від 1 січня до 1 квітня”, – йдеться у повідомленні.

Віталій Половенко додав, що ця угода стосується постачання харчування військовим у Миколаївській та Херсонській областях і вона остання з тих, яку уклав Департамент ресурсного забезпечення, який зараз розформовують.

“Угода укладена за результатами тендеру, проведеного на Прозоро – до того, як нам стало відомо про арешти і затримання. Ми вже почали ретельні службові перевірки”, – зазначив заступник міністра оборони.

Він також розповів, що одна група інспекторів перевіряє тендер, друга – контракт, третя – якість послуг. Інспектори перевірятимуть усі аспекті співпраці протягом усього терміну дії угоди.

“Зараз важливим пріоритетом є харчове забезпечення захисників. Утім, якщо з’являться хоч якісь підстави розірвати цей останній контракт достроково – ми негайно це зробимо”, – наголосив він.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com