У Мінську проходить провладний мітинг (фото, відео)

16.08.2020, 14:51
81491

У столиці Білорусі на площі Незалежності біля Будинку уряду почався мітинг на підтримку президента країни Олександра Лукашенка. На акції зібралися близько двох тисяч осіб. На мітингу помічено прапори СРСР, георгіївські стрічки ти перевернуті прапори Білорусі.

Читайте також: Співробітники білоруських державних ЗМІ готові приєднатися до мітингів (відео)

Як передає УНІАН, організаторами акції виступили провладна громадська організація “Біла Русь” та комуністична партія. Головні гасла: “Лукашенко – наш президент”, “Поважайте наш вибір”, “ми за мир” тощо.

Зі сцени на мітингу виступають різні люди, серед яких – посадовці. Люди тримають в руках офіційні прапори Білорусі. Також можна побачити російські триколори та прапори комуністичної партії.

Учасники мітингу кажуть, що їм не подобаються акції протесту, але деякі з них не підтримують масове побиття протестувальників. Вони вважають, що протести – це загроза єдності та територіальної цілісності країни.

Білоруські ЗМІ раніше повідомили, що на мітинги зганяють робітників, посадовців і силовиків. Деяким запропонували премії і відгули за участь в акціях, але є й ті, кому в разі відмови пригрозили звільненням.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com