У моторошній ДТП на Полтавщині загинула відома харківська балерина

11.08.2019, 15:49
36905

Внаслідок ДТП яка сталася 10 серпня, загинула солістка балету Харківського національного академічного театру опери та балету ім. М.В. Лисенка Світлана Ісакова. Про це повідомив художній керівник театру Олег Орищенко у Facebook.

Читайте також: У Полтавській області під час руху загорівся пасажирський автобус

″Повертаючись з чоловіком із відпустки по Італії, на маршрутці з Борисполя до Харкова, в автокатастрофі після множинних травм у лікарні м. Полтави, померла провідна солістка балету Світлана Ісакова. Її життя обірвалося на 31 році життя″, – написав Орищенко.

Він додав, що про дату і місце прощання з балериною буде відомо в понеділок.

Додамо, у відділі комунікації ГУНП у Полтавській області повідомили про те, що у Великобагачанському районі 10 серпня близько 1:00, на 277 км автодороги М-03 “Київ-Харків-Довжанський”, між селами Білоцерківське та Коноплянка, 26-річний водій автобусу “СЕТРА 317” допустив зіткнення з мікроавтобусом Volkswagen LT 35 під керуванням водія 1976 року народження.

″Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 44-річний пасажир мікроавтобусу Volkswagen LT 35 загинув на місці пригоди, також 31-річна пасажирка Volkswagen LT 35 від отриманих тілесних ушкоджень померла в приміщенні Решетилівської центральної районної лікарні. Водія мікроавтобусу Volkswagen LT 35 з тілесними ушкодженнями було доставлено до Великобагачанської центральної районної лікарні″, – повідомили у поліції.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com