У МОЗ визначилися з кандидатом на посаду глави Нацслужби здоров’я

8.06.2020, 14:20
74834

У Міністерстві охорони здоров’я визначилися з кандидатом на посаду голови Національної служби здоров’я. Документи про його призначення передадуть в Кабінет міністрів України. Про це повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов під час брифінгу, який транслював телеканал ZIK.

Читайте також: Зеленський хоче прописати обов’язки першої леді у законодавстві

За словами голови МОЗ, він вже провів всі співбесіди та визначився з кандидатом.

“Я вже визначився з кандидатом, щодо якого документи будуть передані в Кабінет міністрів, і після проходження всіх процедур він може бути призначений на цю посаду”, − зазначив Степанов.

Міністр додав, що за законодавчою процедурою в умовах карантину можливий тільки відбір кандидатів, але конкурс буде проведено вже після зняття обмежень.

Читайте також: У 8 областях України не виявили жодного нового хворого на COVID-19

“Хочу акцентувати вашу увагу, що на сьогодні проведення конкурсу, який передбачений законодавством неможливо, тому що дії цього закону припинені”, − повідомив він.

Максим Степанов зауважив, що після закінчення карантину оголосять конкурс, який триватиме 2 місяці. Тоді й повинні обрати нового керівника НСЗУ на постійній основі.

Нагадаємо,  8 червня коронавірус в Україні виявили у 27 462 осіб. За минулу добу додалося 464 пацієнти. Добовий показник нових випадків продовжує падати. Всього померло 797 осіб, а за добу − дев’ять осіб. Повністю вилікувалися від коронавірусу 12 195 пацієнтів − 141 за добу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com