У МОЗ запропонували умови роботи дитсадків під час карантину: деталі

18.05.2020, 15:51
72782

МОЗ оприлюднило пропозиції стосовно організації роботи закладів дошкільної освіти на період карантину. Про це йдеться на сайті Міністерства освіти та науки з посиланням на розпорядження Головного санітарного лікаря України. 

Читайте також: Коли в Україні дозволять проводити масові заходи: роз’яснення МОЗ

Так, перед початком роботи працівникам дитячих садочків повинні виміряти температуру. Якщо показники перевищили 37,2 градуси − вихователь до роботи з дітьми не допускається.

Крім цього, обов’язковий температурний скринінг мають провести дітям перед входом у садочок. Ранкове приймання дитини проводить вихователь групи поза межами закладу. Батьки чи люди, які супроводжують дитя, повинні бути у захисній масці.

Також кожні 4 години дітям повинні вимірювати температуру із занесенням показників у відповідний журнал. Якщо протягом дня у дитини буде зафіксована температура тіла понад 37,2 градуси, то вона не зможе відвідувати садочок. Натомість вихованця закладу змушені будуть ізолювати з інформування медиків та батьків.

Водночас на  вході до закладу має бути облаштоване місце для обробки рук спиртовмісними антисептиками.

Окрім цього, на період карантину забороняється використовувати тканинні багаторазові рушники, м’які іграшки та килими з довгим ворсом. Також у приміщені повинні регулярно дезінфікувати поверхні та проводити провітрювання.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com