У МОЗ заявили, що осінні канікули у школах можуть розпочатися раніше

2.10.2020, 12:30
85624

Наразі розглядається можливість перенесення осінніх канікул в школах на 10 днів раніше, ніж було заплановано, для того, щоб освітній процес, підготовка до виборів та вибори не перетиналися.

Читайте також: Ляшко заявив, що кожні 16 секунд від коронавірусу помирає людина

Про це заявив заступник міністра охорони здоров’я — головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко під час круглого столу, передає кореспондент УНН.

“Ви знаєте, що наразі діє заборона відвідування шкіл, дитячих садочків сторонніми людьми, у тому числі й батьками під час навчального процесу… Ми розуміємо, що розпочався виборчий процес, і відкриваються виборчі дільниці в школах”, — сказав Ляшко.

За його словами, тому на період до виборів і у той період, коли одночасно відбуваються виборчий та навчальний процеси, вхід на виборчу дільницю потрібно організувати окремий від того, через який заходять діти.

“Буквально вчора ми проводили чергову конференцію з нашими освітянами, отримали пропозицію до того часу, поки дітей не посунуть на канікули, а таке питання розглядається, канікули хочемо зробити на 10 днів раніше, ніж було заплановано, для того, щоб освітній процес та підготовка до виборів та виборчий процес не перетиналися”, — розповів Ляшко.

Читайте також: Кого підтримують українці за три тижні до місцевих виборів: опитування

Як раніше повідомлялося, осінні канікули в школах у МОН пропонують розпочати в четвер, 22 жовтня, і закінчити у п’ятницю, 30 жовтня, тобто не пізніше, ніж за два дні до виборів і завершити не пізніше, ніж через три.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com