У МВС розповіли, як Україна готується до вторгнення білоруської армії

25.07.2022, 10:15
124471

В Україні готуються до найгіршого сценарію – вторгнення білоруської армії

Про те, що і де облаштовують, розповів перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін.

Провокації зі сторони білорусі можливі, однак Україна вже готується до них. Заступник міністра внутрішніх справ розповідає:

За всіма законами війни, білорусь вже давно приєдналась до військової агресії. Але роль білорусі може бути ще активнішою. Білоруський диктатор усіляко уникає більш активного втягування у російську війну проти України. Але нам не потрібно заспокоювати себе, що йому це буде вдаватись безкінечно. Ми не виключаємо, що росія може дотиснути білорусь, і саме тому ми маємо виходити з найгірших сценаріїв.

Читайте також: Український уряд пропонує карати зрадників, які отримують російські паспорти

В Україні організовують сотні додаткових блокпостів. Також відбувається посилення інженерного обладнання оборони і Києва, і Київської області та інших суміжних з білоруссю областей. Поліція проводить операції із виявлення колаборантів і ДРГ серед місцевих жителів.

Євген Єнін каже:

Від наших розвідок і партнерських ми отримуємо інформацію про те, що зі сторони білорусі з високою ймовірністю можуть заходити ДРГ. В них можуть бути дуже різноманітні завдання — від аналізу транспортних шляхів і моделювання можливих напрямків просування важкої техніки до вивчення рівня оснащеності наших інженерних споруд, підготовки диверсій, знаходження спільників серед місцевого населення до підготовки терактів на об’єктах інфраструктури або поблизу військових частин.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com