У Миколаєві 3-річний малюк випав з шостого поверху і розбився на смерть

5.10.2020, 22:53
85901

Трирічний хлопчик випав з вікна шостого поверху в Миколаєві. Батьки прийшли у гості до дідуся, щоб відсвяткувати день народження дитини, і просто не помітили,  як хлопчик вийшов на балкон.  Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Читайте також: В Миколаєві двох чоловіків знайшли мертвими з травмами голови

Усе трапилося вдень, каже сусідка Олена. Згадує: як  тільки почула страшні крики, одразу визирнула у вікно і побачила на асфальті нерухоме тіло.

Медики після приїзду констатували смерть дитини.

У цей день загиблому хлопчику якраз виповнювалося три роки, кажуть сусіди. І родина малюка прийшла до бабусі з дідусем, аби відзначити іменини. Дорослі на кухні почали накривати стіл і у метушні не помітили, як дитина вийшла на балкон.

“Сім’я ця благополучна. Це просто випадковість”, – зазначає сусідка Ганна.

Мамі і татові загиблого – по 22 роки. Вони були абсолютно тверезі, кажуть в поліції. Однак правоохоронці все одно порушили кримінальне провадження за злісне невиконання батьківських обов’язків.

“Наразі встановлюються обставини події, призначені експертизи, за результатами розслідування буде встановлено, чи є склад злочину у діях батьків”, – говорить Олена Бережна, речниця ГУ НП в Миколаївській області.

Щороку з вікон багатоповерхівок в Україні випадають десятки дітей. Переважно це малеча від 3 до 7 років.  Аби уникнути трагедій треба обов’язково закривати вікна або ставити на них замки із захистом від дітей.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com